Ikar Soontiens

Illustratie en Web Design

Over Mij

Waarom REA College?

Mijn Naam is Ikar Soontiëns, ik ben 24 jaar oud, en ik woon in Heerenveen. Op dit moment volg ik een traject bij het REA College om te leren programmeren en het ontwerpen van websites en applicaties. Ik heb deze opleiding gekozen omdat ik geïnteresseerd ben in het maken van websites en in het leren van verschillende programmeertalen.

Mijn hobby's

Ik doe veel met illustratie en graphic design in mijn vrije tijd, ik probeer ook veel dingen uit met Photoshop, Adobe Illustrator en Adobe After Effects. Ik lees ook boeken over illustratie, zoals James Gurney’s Color And Light, of Andrew Loomis. In mijn vrije tijd ga ik ook graag naar de sportschool.

Wat verwacht ik van mijn stage

Graag zou ik meer willen leren over front-end programmeren, vooral met JavaScript en het maken van interactieve componenten en animatie. Ik wil graag ook meer weten over hoe alles in een bedrijf te werk gaat, zoals hoe je te werk gaat met deadlines, hoe je met klanten communiceert over het gewenste product en hoe je afwegingen kunt maken tussen snelheid, kwaliteit en kwantiteit.

Vaardigheden

HTML

CSS

JavaScript

PHP

Joomla

Wordpress

Photoshop

After Effects

Illustrator